Mijn ervaring als psycholoog en communicatietrainer 
voor jouw gesprekssituatie.

Over mijn persoon

Mijn naam is Rob van den Biggelaar, leeftijd 59 jaren. Ik ben afgestudeerd psycholoog en master in Stressmanagement & Organisational Health. Ik werkte als psycholoog bij Defensie, was adviseur bij een Arbodienst en consultant bij een HR adviesbureau. Inmiddels ben ik alweer zo’n 16 jaren actief als zelfstandig ondernemer binnen mijn bureau BG consulting. Samen met mijn collega’s werk ik vanuit BG consulting voor bedrijven en instellingen aan vraagstukken op het gebied van mens en organisatie.

Mijn ervaring voor jouw gesprekssituatie

In TrainingsMoment zet ik voor jou mijn ervaring in op het gebied van persoonlijke begeleiding en gespreksvoering. In de afgelopen jaren begeleidde ik veel managers, leidinggevenden en professionals in het voeren van lastige gesprekken. In mijn aanpak ben ik praktisch en creatief. Veiligheid in leren en je prettig voelen in het contact is voor mij een voorwaarde voor een geslaagde coachings- en trainingssessie. Wanneer jij op dit moment behoefte hebt aan sparren over een gesprekssituatie en oefenen in gespreksvoering dan hoop ik dat de formule van TrainingsMoment je aanspreekt. Ik zie er dan naar uit je te ontmoeten en je te begeleiden in jouw communicatievraag.

Rob van den Biggelaar   |   Email : info@trainingsmoment.nl   |   Tel : 06 5253 8007