Toelichting

Welkom op het cursistendeel van TrainingsMoment.
U bent mogelijk op deze pagina omdat u binnenkort een trainingssessie gaat volgen. Het verzoek van uw trainer is dat u zich op deze sessie voorbereidt door het bekijken van enkele filmpjes en het lezen van enig toelichtend informatiemateriaal. Uw voorbereidingstijd variëert per gesprekssoort maar bedraagt meestal tussen de 30 en 60 minuten. Wij adviseren u om uw voorbereiding kort (1 of max. 2 dagen) voorafgaand aan uw trainingssessie te treffen.

U bereikt uw voorbereidingsinformatie door een keuze te maken uit een overzicht van alle gesprekssoorten die u binnen TrainingsMoment kunt trainen. Om naar dit overzicht te gaan beweegt u uw cursor naar de link ‘cursistenpagina’ in de zwarte balk. U ziet nu in het menu verschijnen de links ‘gesprekssoorten voor leidinggevenden’ en ‘gesprekssoorten voor medewerkers’. Afhankelijk van uw functie (leidinggevende of medewerker) en de gesprekssoort die u wilt oefenen kijkt u bij een van beide links. U zoekt de voor u relevante gesprekssoort op en klikt hierop. U ziet dan een schermpje waarin u wordt gevraagd een wachtwoord en inlogcode in te vullen. Deze informatie is door uw organisatie of door de trainer aan u verstrekt. Nadat u bent ingelogd kunt u alle informatie bekijken die nodig is voor uw voorbereiding op uw trainingssessie.

Let op! U kunt met uw toegangscode maar een beperkte periode inloggen op u gesprekssoort. Meestal bedraagt deze periode 1 week of 1 maand. Ook kunt u met uw code maar 1 gesprekssoort bekijken.